Weis Teploměr na maso

Kód: RS15306
Neohodnoceno
Značka: Weis
219 Kč
Skladem (1 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

30 dní na vrácení
30 dní na vrácení
Nakupujte bez starostí.
Přes 3000 výdejních míst
Přes 3000 výdejních míst
PPL Parcelshop a Zásilkovna
Rychlé odeslání
Rychlé odeslání
Objednávky do 12:00 odesíláme stejný den.

Detailní popis produktu

Teploměr na maso - Weis

Tento vysoce kvalitní teploměr na maso od značky Weis je nezbytným pomocníkem v každé kuchyni.

Vlastnosti:

  • Materiál: nerez
  • Teplotní rozsah: 0 - 100°C
  • Včetně hygienického obalu

Rozměry:

  • Ø 3 cm
  • Délka: 13 cm

O značce Karl Weis & Cie GmbH

Německá společnost Karl Weis & Cie GmbH byla založena v roce 1903. Specializuje se na výrobu vysoce kvalitních nerezových kuchyňských potřeb pro domácí i profesionální kuchyně a doplňků pro domácnost.

O značce Weis

Společnost Weis se od svého založení zaměřuje na výrobu drátěného zboží a kuchyňských potřeb z kovu. Mezi ikonické produkty patří šlehače, struhadla, lisy na ovoce a lžíce s drážkami, které jsou nedílnou součástí sortimentu dodnes. Po nástupu nacistického režimu se rodina Weisů musela kvůli své židovské víře uchýlit do USA, kde podnik po válce převzal nový majitel. V roce 1955 byla společnost prodána Maxi Braunovi, dědečkovi dnešního ředitele Hanse Brauna. Společnost Weis je známá vytvořením několika kuchyňských pomůcek, které jsou dodnes velmi oblíbené, jako je lžíce na pečení hnízda vynalezená Karlem Weišem v 19. století, nebo kráječ na špecle dostupný ve čtyřech variantách. Jako rodinný podnik řízený v šesté generaci se společnost zaměřuje na specializované řemeslo a nabízí rozsáhlé portfolio produktů s atraktivním poměrem cena/výkon. Cílem je budovat pevné partnerství se specializovanými obchodníky a uspět v dnešním světě. Společnost se řídí zásadou poctivého a prozíravého jednání před krátkodobým ziskem a nástupnictví je zajištěno deseti dětmi Hanse Brauna a prvním vnukem, synem Thimo Brauna.

Doplňkové parametry

Kategorie: Teploměry
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: