Emile Henry Koláčová forma kulatá, krémová Clay

Kód: PP026187
Neohodnoceno
Značka: Emile Henry
836 Kč
Skladem (2 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

30 dní na vrácení
30 dní na vrácení
Nakupujte bez starostí.
Přes 3000 výdejních míst
Přes 3000 výdejních míst
PPL Parcelshop a Zásilkovna
Rychlé odeslání
Rychlé odeslání
Objednávky do 12:00 odesíláme stejný den.

Detailní popis produktu

Koláčová forma kulatá, krémová Clay - Emile Henry

Upečte pro svou rodinu a přátele jedinečný koláč.

  • Díky svým velkorysým rozměrům je dostatečně velká pro celou Vaši rodinu.
  • Barva: Krémová Clay
  • Díky technologii High Resistance odolává teplotním šokům -20°C až +270°C, můžete ji tak jednoduše a bez obav z popraskání, vyjmout z mrazáku a vložit rovnou do trouby.
  • Dokonalá glazura usnadňuje čištění a chrání proti poškrábání, proto může ve formě rovnou porcovat.
  • Není určena pro použití na přímých zdrojích tepla!
  • Emile Henry poskytuje záruku na výrobní vady 10 let.
  • Vhodná do myčky i mikrovlnné trouby.

Rozměry:

  • Průměr: 27 cm
  • Výška: 6 cm
  • Objem: 1 l
  • Porce: 6

O značce Emile Henry

Rodinná firma Emile Henry, založená v roce 1848 v burgundské oblasti Marcigny, proslula výrobou tradičního keramického nádobí, které se dodnes vyrábí výhradně ruční cestou. Precizní práce je zaručena logem, rokem výroby a číslem pracovníka na každém produktu, čímž Emile Henry garantuje 10letou záruku na výrobní vady. Nadčasový vzhled a příjemné barvy glazur zdobí kuchyně už po několik generací. Sortiment Emile Henry zahrnuje různé formy, hmoždíře a tajine, a kromě klasické produkce se firma zaměřuje i na inovativní technologie. High Resistance® kolekce nabízí odolnost vůči poškrábání, nárazu a teplotním šokům, Delight série je optimalizovaná pro indukční vaření a Flame® kolekce zahrnuje produkty vhodné i na otevřený oheň, jako je například oblíbený tajine s kónickým tvarem pro optimální cirkulaci vzduchu a páry.

Doplňkové parametry

Kategorie: Na koláč
Záruka: 10 let záruka na výrobní vady

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: