Emile Henry Burgundy Hmoždíř 14 cm červený Burgundy

Kód: PP340255
Neohodnoceno
Značka: Emile Henry
1 071 Kč
Skladem (1 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

30 dní na vrácení
30 dní na vrácení
Nakupujte bez starostí.
Přes 3000 výdejních míst
Přes 3000 výdejních míst
PPL Parcelshop a Zásilkovna
Rychlé odeslání
Rychlé odeslání
Objednávky do 12:00 odesíláme stejný den.

Detailní popis produktu

Keramický hmoždíř

Tento stylový a praktický keramický hmoždíř je ideální pro drcení koření, bylin, ořechů a semen.

  • Průměr: 14 cm
  • Objem: 0,6 litru

O značce Emile Henry

Rodinná firma Emile Henry, která se zrodila v roce 1848 v Marcigny, v burgundské oblasti proslulé kvalitní hlínou, se už po několik generací věnuje ruční výrobě keramického nádobí. Jejich produkty se vyznačují precizní ruční prací, o čemž svědčí logo Emile Henry a rok výroby na dně každého kusu, a číslem pracovníka, které umožňuje poskytnout záruku na výrobní vady až na 10 let. Nadčasový design a příjemné přírodní barvy glazur potěší v kuchyni každou generaci. Emile Henry nabízí širokou škálu produktů, včetně forem na pečení baget, tajinů, hmoždířů, forem na pečení chleba a koláčů. V inovativním přístupu a moderních technologiích, které firma využívá, se odráží neuvěřitelná kvalita jejích produktů. Kolekce High Resistance® se vyznačuje mimořádnou odolností vůči poškrábání i nárazu, takže v ní lze pokrmy i servírovat. Nádobí je vhodné do mikrovlnné trouby i klasické trouby a odolává velkým teplotním šokům. Produkty Delight Emile Henry jsou ideální pro vaření na indukci, ale vhodné i pro další typy plotýnek a trouby, rozvádějí teplo rychleji než litinové hrnce a jsou o 30% lehčí. Kolekce Flame® je vhodná i pro vaření na otevřeném ohni a vyznačuje se velkou odolností vůči teplotním šokům, takže se s ní dá vařit i na sporácích. Příkladem je oblíbený tajine, jehož kónický tvar pocházející z Maroka umožňuje optimální cirkulaci vzduchu a páry, a tím i zachování šťavnatosti pokrmu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hmoždíře
Záruka: 10 let záruka na výrobní vady

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: