Adhoc Yono Mlýnek na sůl nebo pepř , 15 cm, přírodní akácie

Kód: KDMP701
Neohodnoceno
Značka: Adhoc
1 120 Kč –10 %
adhoc mlynek na sul nebo pepr 15 cm prirodni akacie cjm
1 120 Kč –10 % 1 008 Kč
Skladem (2 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

30 dní na vrácení
30 dní na vrácení
Nakupujte bez starostí.
Přes 3000 výdejních míst
Přes 3000 výdejních míst
PPL Parcelshop a Zásilkovna
Rychlé odeslání
Rychlé odeslání
Objednávky do 12:00 odesíláme stejný den.

Detailní popis produktu

Mlýnek na sůl nebo pepř Yono - AdHoc

Přidejte do vašeho stolování špetku elegance s mlýnkem Yono od značky AdHoc. Vyrobený z odolné nerezové oceli a exotického akáciového dřeva, tento mlýnek se stane stylovým doplňkem vašeho stolu.

Vysoce kvalitní zpracování

  • Opravdu nepostradatelný a jedinečný společník k prostřenému stolu.
  • Materiál: Nerezová ocel a akáciové dřevo.
  • Barva: Přírodní.
  • Díky svému oblému tvaru se s mlýnkem příjemně manipuluje.
  • Struktura akáciového dřeva dodává každému kousku svou jedinečnost a vyjímečnost.

Výkonný a spolehlivý

  • V mlýnku se ukrývá vysoce výkonný keramický mlýnek CeraCut®, který je tvrdší než ocel a má plynule nastavitelné mletí.
  • AdHoc poskytuje speciální záruku 30 let na mlecí mechanismus CeraCut®.

Rozměry

  • Výška: 15 cm
  • Průměr: 6.2 cm

O značce Adhoc

Německá značka AdHoc®, založená v roce 1995 v Mannheimu, se proslavila svými stylovými a funkčními produkty pro kuchyň a stůl. Společnost, která dodává do Evropy, USA, Japonska a Austrálie, získala za jedinečný design svých produktů prestižní ocenění v Německu a Evropě. AdHoc® se zaměřuje na harmonii funkce a formy, čímž chce vnést do kuchyně a stolní kultury potěšení a zlepšit každodenní život. Nabízí širokou škálu produktů od manuálních a elektrických mlýnků na koření až po doplňky k čaji, kávě, vínu a sektům. Značka se pyšní svou německou filozofií a důrazem na kvalitu, která se odráží v nejnovějších technologiích a elegantním designu jejich produktů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Na sůl
Záruka: 5 let + 30 let na mlecí mechanismus

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: